EtusivuHuolto ja palvelut › Muut palvelut

Muut palvelut


Tarjoamme  sinulle rahanarvoisia etuja ja palveluja
Auton ostamisen, omistamisen ja ylläpidon voi Toyota-palveluiden avulla tehdä huomattavan helpoksi. Autamme mm. rahoitusjärjestelyissä ja vakuutusasioissa. Toyota Huoltosopimuksella hoidat kaikki autosi määräaikaishuollot kiinteällä kuukausimaksulla. Toyota Huoltosopimus Plus puolestaan kattaa määräaikaishuoltojen kustannusten lisäksi myös luonnollisen kuluman aiheuttamat korjaukset.

Toyota Huoltosopimus
 
Toyota Huoltosopimus on helppo ja kätevä tapa jakaa auton määräaikaishuoltojen kustannukset tasaeriin pidemmälle ajanjaksolle. Hoidat kaikki määräaikaishuollot kiinteällä kuukausimaksulla.
 
Toyota Huoltosopimus Plus on Huoltosopimuksen laajennus, joka kattaa määräaikaishuoltojen kustannusten lisäksi luonnollisen kuluman aiheuttamat korjaukset kuten pyyhkijän sulat, polttimot ja jarruosat tarvittaessa.
 
Muistathan, että voit aina sisällyttää Toyota Huoltosopimuksen osaksi Toyota Jousto –rahoitusratkaisua.

Toyota Rahoitus
Autosi hankinta ei jää rahasta kiinni, sillä Toyota Rahoitus tarjoaa aina tarpeisiisi sopivan yksilöllisen rahoituksen. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja ja turvallisia rahoitusmuotoja. Sopimuksen teet suoraan sen Toyota-liikkeen kanssa, mistä autosi hankit.

Tutustu Toyota Rahoituksen sivuihin.

Toyota Vakuutus – aina oikea liikkumisen turva
Toyota Vakuutus tarjoaa monipuolisen ja kattavan turvan Toyota-autoilijoille. Se sisältää liikennevakuutuksen ja tarpeisiisi räätälöidyn kaskovakuutusturvan. Vakuutus kattaa autosi ja kaikki autoon asennetut alkuperäiset merkkikohtaiset valinnaisvarusteet, tavanomaiset lisävarusteet sekä jälkiasennetun viihde-elektroniikan ja navigaattorilaitteet. Laaja kattavuus sisältää myös mm. pysäköintiturvan, joka korvaa ilman bonusmenetystä esimerkiksi pysäköintialueilla syntyvien kolhujen korjaukset 200 € omavastuulla. Toyota Vakuutus on saatavana oston yhteydessä uusiin ja käytettyihin Toyota-autoihin, vain Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Toyota Rahoituskasko alkaen 38 € /kk
Kun rahoitat autosi Toyota Finance Finland Oy:ssä, esimerkiksi Toyota Jousto -rahoituksella, saat siihen halutessasi edullisen Toyota Rahoituskaskon kuukausierällä. Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi vielä täydentää lisäturvilla.

Katso Toyota Rahoituskaskon hinta haluamallesi mallille Toyota Jousto -rahoituslaskurissa.

Toyota Jousto -laskuri

Toyota Korjaamoluotolla hallitset huollon ja korjauksien kustannuksia
Ennakoitavissa olevat autoilun kulut ovat olennainen osa mukavaa omistajuutta. Isot, yllättävät menot saattavat sotkea talouden pitkäksi aikaa. Toyota Korjaamoluotto on Toyota Rahoituksen tarjoama edullinen, mukava ja elämää helpottava ratkaisu. Sen avulla saat jaksotettua menoerät tasaisesti koko sopimuskaudelle. Toyota Korjaamoluotolla voit rahoittaa mm. huolto-, korjaus-, rengas- tai lisävarustekustannuksia. Luottoajan pituutta säätämällä saat kuukausierät juuri sinulle sopiviksi.

Liikkeemme huollon henkilökunnalta saat lisätietoa ja tarjouksen Toyota-huollon, korjauksen tai varusteiden rahoittamisesta Toyota Korjaamoluotolla.
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje