Kuljetamme sinut vaikeidenkin aikojen yli

Teimme uuden ja käytetyn auton ostamisesta houkuttelevampaa ja joustavampaa kuin koskaan aiemmin. Jos maailma ympärillä huolettaa, saat kolmen kuukauden maksuvapaan haluamallasi hetkellä. Ja mikäli menetät toimeentulosi, maksamme kolmen kuukauden osamaksuerät puolestasi. Lisäksi tiedät jo autoa ostaessasi, mikä on sen arvo, kun sopimuskautesi päättyy, sillä annamme sille taatun hyvityshinnan.

Uuden autosi toimitamme sinulle halutessasi kotiovellesi 50 kilometrin säteellä liikkeestämme.

Lyhennysvapaalla joustoa talouteen

Voit pyytää kolmen kuukauden lyhennysvapaan milloin tahansa osamaksusopimuksesi aikana ilman erityistä syytä. Käytännössä sopimuksesi kesto pitenee kolmella kuukaudella, ja taattu hyvityshinta säilyy muuttumattomana.

Mikäli menetät työsi ja toimeentulosi, hoidamme kolmen kuukauden osamaksuerät puolestasi alla mainittujen ehtojen täyttyessä. Sopimuksen maksuaika säilyy ennallaan, ja myös taattu hyvityshinta säilyy muuttumattona.

Ehdot
Lyhennysvapaa ja osamaksujen maksaminen asiakkaan puolesta koskee vain niitä Toyota Jousto -sopimuksia joista on tehty uusien autojen tilaussopimus tai vaihtoautojen kauppasopimus 15.4.2020 jälkeen. Ehdot max. kolmen (3) kuukauden Toyota Jousto -osamaksujen maksamiseen asiakkaan puolesta: 3 kk:n maksujen anteeksianto koskee vain yksityishenkilöitä tai toiminimiyrittäjiä. Yksityishenkilöllä tulee olla kirjallinen todistus irtisanomisesta ja toiminimiyrittäjällä ilmoittautumisesta työttömäksi. Yksityishenkilön työsuhteen on pitänyt olla vakituinen, ja irtisanomisen on pitänyt tapahtua ajoneuvon tilaamisen jälkeen kuten myös toiminimiyrittäjällä työttömäksi ilmoittautuminen. Koskee ainoastaan 36 kk:n tai sitä pidempiä sopimuksia. Uusissa autoissa kuukausierästä hyvitetään maksimissaan 600 € kuussa, vaihtoautoissa 300 €.

 

Tutustu kattavasti varusteltuihin Edition-malleihimme

 

Huippuvarusteltu Hybrid Edition -mallisto erikoiseduin

Tarjoamme nyt kattavasti varusteltuun Toyota Hybrid Edition -mallistoon Winter Packin (sis. talvirenkaat kevytmetallivantein ja kumimattosarjan) erikoishintaan. Esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 300 €.

Lue lisää »

Pro Edition -mallisto ammattilaisille

Myös Proaceen ja Hiluxiin saatavilla kattavasti varustellut Edition-mallit. Toyota Jousto -rahoituksen maksuvapaat koskevat myös Toyotan tavara-autoja.

Lue lisää »

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huolenpitosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

 

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active: 221 €/kk

 

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active: 22 576,89 €
(sis. toimituskulut 600 € + Winter Pack 490 €).
Toyota Jousto kk-erä: 221 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (4 515,38 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 9 954 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 4,12 %. Luoton määrä 18 061,51 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 20 344,81 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot