Etelä-Kymen Auto Oy

Etelä-Kymen Auto on Kotkassa toimiva täyden palvelun Toyota jälleenmyyjäliike.

Täyden palvelun autotalosta löydät Toyota henkilö- ja hyötyajoneuvojen mallistot, laajan vaihtoautovalikoiman, ammattitaitoiset huoltokorjaamopalvelut, maalaamo- ja peltikorjaamopalvelut, rengashotellin, varaosamyymälän sekä autovuokraamon.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua. Vahvuutenamme on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta jota koulutamme jatkuvasti yhdessä maahantuojan kanssa. Näin tarjoamme asiantuntevan palvelun ja viimeisimmän tiedon, koskee kysymyksesi nykyistä tai tulevaa autoasi.

Etelä-Kymen Auto on osa Kymen Seudun Osuuskauppaa jolla on kolme täydenpalvelun autotaloa Kotkassa ja Kouvolassa. Merkkiedustuksia KSO Autotaloilla on yhteensä kuusi. 

S-Etukortilla saat huolloista ja varaosista sekä autonvuokrauksesta Bonusta koko laskun loppusummasta. Bonusta saat myös maksaessasi omavastuun korikorjaamo- tai maalaamopalveluista. Maksaessasi S-Etukortilla saat bonuksen lisäksi maksutapaetua. Lisää tietoa asiakasomistajaeduista löydät KSO:n S-kanavan sivuilta.

Ympäristöystävällisyys on yksi keskeisistä tavoitteistamme ja haluamme tarjota vähemmän kuluttavia ja vähäpäästöisimpiä autoja. Etelä-Kymen Autossa uskomme edustamamme Toyotan vahvuuksiin ja kilpailukykyyn myös ympäristöystävällisyydessä, onhan Toyota markkinajohtaja hybridiautoissa. Ympäristöystävällisyyden merkitys tulee jatkossa entistä enemmän korostumaan. Toyotan uusien ajoneuvojen CO2-nollapäästöt -haaste tarkoittaa sitä, että vuoteen 2050 mennessä uusien ajoneuvojen hiilidioksidipäästöt vähenevät 90 % vuoden 2010 tasoon verrattuna.

Päästäkseen tavoitteeseen Toyota kehittää perinteisiä voimanlähteitä käyttäviä autoja entistäkin polttoainetehokkaammiksi. Lisäksi Toyota kehittää seuraavan sukupolven ajoneuvoista vähäpäästöisiä tai peräti nollapäästöisiä. Tämä koskee niin hybrideitä, lataushybrideitä kuin sähkö- ja polttokennoautoja.


Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme Etelä-Kymen Autoon!
Asiantunteva henkilöstömme auttaa löytämään juuri Sinulle sopivan ratkaisun on sitten kyse autonhankinnasta, autonvuokrauksesta tai auton huoltoon liittyvistä palveluista .